De Beste Network
Waar vind je de beste aanbiedingen voor consoles?

Waar vind je de beste aanbiedingen voor consoles?

Geplaatst door 27-05-2023 14:03 door Ferry Muts

Als je op zoek bent naar nieuwe videospelconsoles, wil je zeker niet de volle prijs betalen. Het helpt om niet alleen te weten waar je moet winkelen, maar ook wanneer en hoe je de beste aanbiedingen voor de populairste systemen van dit moment kunt krijgen. Of je nu op zoek bent naar een current-gen PlayStation 5 of een last-gen Xbox One, je zult genoeg opties vinden om ze voor een koopje aan te schaffen zonder aan kwaliteit in te boeten.

Om te beginnen zijn de beste deals bijna altijd te vinden op eBay, Craigslist en Amazon. Als je weet welk model en welke functies je wilt hebben, zijn er op deze sites veel goede opties en is er vaak uitverkoop. eBay en Craigslist bieden ook gebruikte systemen aan, die meestal veel minder kosten dan nieuwe. Ook Amazon heeft vaak kortingen op zijn eigen merk consoles, waardoor het een goede optie is voor budgetkopers die bepaalde functies willen zonder af te zien van kwaliteit.

Als je nog meer geld wilt besparen, kun je misschien beter wachten tot de feestdagen. Traditiegetrouw bieden winkels als Walmart en Best Buy tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere uitverkopen consolebundels aan met fikse kortingen. Houd je ogen open voor deze aanbiedingen, en wie weet bespaar je uiteindelijk honderden dollars.

Bovendien kun je de online veilingsites zoals Gameflip en PlayerAuctions verkennen. Deze sites staan vol met aanbiedingen waarop is geboden door gamers over de hele wereld, dus je weet nooit welke console je hartje begeert. Het beste van alles is dat deze sites veiligheidsmaatregelen bieden, zoals bescherming tegen betaling en levering, die ervoor zorgen dat je niet wordt opgelicht en dat je je console krijgt.

Ten slotte zijn er ook veel tweedehands opties verkrijgbaar bij je plaatselijke videogamewinkel. Fabrikanten van consoles bieden meestal opgeknapte exemplaren aan met garantie en worden vaak voor veel minder verkocht dan hun gloednieuwe broeders uit de detailhandel.

Dus, waar je ook besluit te winkelen, houd in gedachten dat je genoeg mogelijkheden hebt om de console te krijgen die je wilt zonder de bank te breken.