De Beste Network
Top 5 games die uitkomen in januari 2024

Top 5 games die uitkomen in januari 2024

Geplaatst door 03-01-2024 14:32 door Ferry Muts

Januari 2024 wordt een spannende maand voor gamers, met de release van een aantal veelbelovende nieuwe games. Van remasters van klassiekers tot nieuwe releases van populaire franchises, er is voor elk wat wils.

1. Prince of Persia: The Lost Crown
Prince of Persia: The Lost Crown is een remaster van de klassieke Prince of Persia-game uit 1990. De game is opnieuw ontworpen met moderne graphics en gameplay, maar behoudt de originele sfeer en charme.

2. The Last of Us Part 2 Remastered
The Last of Us Part 2 Remastered is een remaster van de veelgeprezen game uit 2020. De game is opnieuw ontworpen voor de PlayStation 5 en biedt verbeterde graphics, framerates en laadtijden.

3. Tekken 8
Tekken 8 is het nieuwste deel in de populaire vechtgame-franchise. De game introduceert een nieuwe verhaalmodus, nieuwe personages en nieuwe gameplay-mechanieken.

4. Like a Dragon: Infinite Wealth
Like a Dragon: Infinite Wealth is een uitbreiding van de populaire JRPG Like a Dragon. De uitbreiding voegt nieuwe inhoud toe aan de game, waaronder nieuwe verhaalmissies, nieuwe personages en nieuwe locaties.

5. World of Goo
World of Goo is een puzzelgame waarin spelers goo-ballen gebruiken om structuren te bouwen. De game is origineel uitgebracht in 2008 en wordt nu voor het eerst uitgebracht op consoles.

Dit zijn slechts enkele van de vele games die in januari 2024 uitkomen. Met zo veel keuze is er voor elk wat wils.