De Beste Network
Top keukentoesteltrends van 2021

Top keukentoesteltrends van 2021

Geplaatst door 15-06-2023 16:58 door Rianne Wesselink

De nieuwste keukentrends van 2021 In het tijdperk van de coronavirus pandemie valt niet te ontkennen dat keukenapparatuur belangrijker is dan ooit. Aan huis gebonden koks van alle niveaus ontdekken de geneugten van heerlijke zelfgekookte maaltijden, wat leidt tot een toegenomen belangstelling voor alles wat met de keuken te maken heeft. Met dat in gedachten zijn hier de top trends voor keukenapparatuur van 2021 om je keuken nog efficiënter te maken.

Slimme ovens: Slimme ovens zijn ideaal voor de tech-savvy kok wiens keuken zijn eigen persoonlijke laboratorium is. Slimme ovens kun je bedienen via een telefoon of tablet, waardoor je kunt voorverwarmen, tijd en temperatuur kunt aanpassen en zelfs de voortgang van je maaltijd kunt controleren. Bovendien kun je met sommige modellen zelfs je eigen recepten maken. Deze ovens zijn er in verschillende modellen en maten, waardoor ze perfect zijn voor elke keuken.

Inductiekookplaten: Inductiekookplaten winnen nu snel aan populariteit vanwege hun efficiëntie, gebruiksgemak en netheid. Inductiekookplaten gebruiken warmte opgewekt door magneten, in tegenstelling tot traditionele kookplaten die op gas werken. Dit betekent dat de warmte snel en nauwkeurig wordt geproduceerd en ter plekke kan worden geregeld. Niet alleen dit, maar omdat inductiekookplaten geen scherpe geuren produceren, zijn ze een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een gezondere keuken.

Aanrechtfriteuses: Bak alles van hamburgers en kipreepjes tot frietjes en uienringen met een krachtige friteuse. Deze friteuses zijn ontworpen om frituren gemakkelijker en sneller te maken dan ooit tevoren, zodat je in enkele minuten een menigte kunt voeden. Bovendien hebben veel modellen een strak, modern ontwerp, zodat je aanrechtfriteuse er net zo goed uitziet als je maaltijd smaakt.

Afwasmachines: Dit is vooral gunstig voor ovens met kookplaten of binnengrills. Moderne vaatwassers zijn efficiënter dan ooit tevoren en voorzien van tal van functies. Veel vaatwasser modellen zijn uitgerust met sensoren die de set en het volume van de vaat kunnen beoordelen, de waterdruk en temperatuur naar behoefte aanpassen, en automatisch een geschikte cyclus kiezen.

Dit zijn maar een paar van de top trends in keukenapparatuur die we dit jaar zien - en we kunnen gerust zeggen dat 2021 een spannende tijd is voor thuiskoks! Dus, of je nu je apparaten wilt upgraden of je kookproces sneller en eenvoudiger wilt maken, deze trends kunnen je helpen de klus te klaren.